iDEAL

 

 

 

 

 

 

levertijd ca. 4 weken
1 2

project

€ 325,00
afmetingen project
Kleur project
Omschrijving

Project boxspring.

Onze projectboxspring is een degelijke boxspring voor bijzonder weinig geld. Deze boxspring set bieden leveren wij met regelmaat aan onze veelal terugkerende horeca klanten. Daar worden ze natuurlijk vaak aan zware "tests" onderworpen.

De ca. 17 cm hoge box is uitgevoerd met een stevig 4-slags Bonell veersysteem met een draaddikte van 2,4 mm. Dit systeem staat op een vurenhouten frame met 3mm boardplaat met een geluiddempende laag. De box rust op 6 poten van 15 cm hoog, zodat de krachten goed over het geheel worden verdeeld. De stoffering is in diverse kleuren en stoffen mogelijk. Desgewenst kan de box extra worden verstevigd met een staalband (tegen meerprijs) zodat ze ook voor zwaardere personen voldoende ondersteuning bieden.

 De boxen kunnen desgewenst worden voorzien van een antisliplaag en/of koppelbaar worden gemaakt (tegen meerprijs).

 

 

Bij de project set hoort ook een matras. Ook deze is voorzien van een 4-slags Bonellvering met een draaddikte van 2,4mm en aan boven en onderzijde slijtvaste drukverdelers. Hierdoor kan de matras aan beide zijden worden gebruikt. De vering wordt rondom ingeschuimd met comfortabel polyether en kan aan boven en onderzijde worden voorzien van een bandstaalframe (tegen meerprijs) voor zwaardere personen. De matras is voorzien van een doorstikte tijk polyester/polyprop. Ook de border is doorstikt. De matras hoogte is ca. 18cm

Deze projectset iss buitengewoon geschikt voor hotelgebruik, groepsaccomodaties, B&B's, Recreatiewoningen, etc. Maar uiteraard kunt u ze ook gewoon thuis gebruiken! Ze zijn desgewenst ook brandwerend te maken.

N.B. Ook leverbaar in 2-persoons uitvoering. Minimale afname: 2 stuks 1-persoons of 1 stuks 2-persoons uitvoering.  Geen verzendkosten in Nederland ( behalve de Waddeneilanden ).